VOGELIUS | BineJoMo Studio
BineJoMo Design Studio er et multidisciplinært design bureau, der udvikler kreative design løsninger fx grafisk design, art direction, indretning og konsulent rådgivning for små og store virksomheder nationalt og internationalt. BineJoMo tilbyder også kunst til både detail og privat salg.
design, visuel identitet, multidisciplinær, grafisk design, layout, indretning, indretningsdesign, visuel identitet, logo, opsætning, design guide, konsulent, konsulent, kommunikation, visuel kommunikation, grafisk facilitering, visuelfacilitering, web design, webdesign, art direction, artdirection, front end design, bæredygtighed, håndværk, kreativ, kreativ tænkning, innovation, kunst, kunstner, illustrator, autentisk, strategisk, professionel, visuel design, branding, brands, gennemslagskraft,
3057
page-template-default,page,page-id-3057,page-child,parent-pageid-215,wp-custom-logo,bridge-core-2.4.8,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom

VISUEL IDENTITET //
VOGELIUS

Visuel identitet / Frontend-design / SEO / Grafisk design til Vogelius – et firma, der tilbyder hudpleje, fysioterapi og mindfulness. Jeg programmerede hjemmesiden, men al den inspiration, der ses her.

Hjemmeside har Vogelius fået din ven til at designe : https://vogeliusglow.dk/

BINEJOMO VISUEL IDENTITET LOGO VOGELIUS

VOGELIUS GLOW

Visuel Identitet // Branding

BINEJOMO VISUEL IDENTITET LOGO VISITKORT 2

Udkast til web

BINEJOMO VISUEL IDENTITET LOGO WEB

BRANDING // LOGO

Jeg har udviklet logo og universet til Mette som et luftigt, feminint og et stærkt logo i form af hendes flotte efternavn. Det er hovedsaligt tiltænkt mobilen, web som sekundær idet efter analysen har Mette indset at kunderne hovedsalig finder og booker på mobilen i stedet for web eller via direkte telefon. Mette har ligeledes været med til at vælge logo, farver og univers samt besluttet at der skal benyttes en mockup fotofil til forsiden. 

Jeg benytter fonten : Questa Grande. Samt Baskerville og MrsEvans. Jeg har lavet en SEO analyse for Mettes side. Vi har i fokus er at hun skal have mændene med, fx ansigtsbehandling mænd, økologi, rynker, mm i SEO. 

BRANDING // LOGO

Logoet så det består af flere dele, en form for værktøjskasse. Denne kasse har forskellige elementer, fx en sort kant, et stort V, en logotype hvor hele navnet er anført, to skrifttype, en underskrifttype, flere farver mm. Dermed kan vi lave dit visitkort mere spændende end bare at det er en rund cirkel med dit navn i. Da Vogelius ønskede et mere professionelt, kvalitet og luksus over det, både hos mænd og kvinder, ved beauty, stress og mindfulness samt hvis du skal ud til kendte bloggere og blade 

BineJoMo Logo Visuel Identitet Vogelius Mobil

UDVIKLING // UDKAST

BineJoMo Logo Visue Identitet Vogelius 3
BineJoMo Logo Visuel identitet Vogelius 4

BineJoMo Logo Visuel identitet Vogelius 4
BineJoMo Logo Visuel identitet Vogelius 4
BineJoMo Logo Visuel Identitet Design Web Vogelius 2.2

INTROBILLEDE

BineJoMo Logo Visuel Identitet Vogelius Mobil

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.


KONTAKT

Skærmbillede 2020-08-26 kl. 14.18.21

  • Bine Jo Mortensen
  • +45 22 32 02 12
  • Hjemmevej 40, 2870 Dyssegård
  • hello@binejomo.com


Instagram


Linkedin-in


Facebook-f


Pinterest


Shopping-basket