SOFAKOPAGNIET | BineJoMo Studio
BineJoMo Design Studio er et multidisciplinært design bureau, der udvikler kreative design løsninger fx grafisk design, art direction, indretning og konsulent rådgivning for små og store virksomheder nationalt og internationalt. BineJoMo tilbyder også kunst til både detail og privat salg.
design, visuel identitet, multidisciplinær, grafisk design, layout, indretning, indretningsdesign, visuel identitet, logo, opsætning, design guide, konsulent, konsulent, kommunikation, visuel kommunikation, grafisk facilitering, visuelfacilitering, web design, webdesign, art direction, artdirection, front end design, bæredygtighed, håndværk, kreativ, kreativ tænkning, innovation, kunst, kunstner, illustrator, autentisk, strategisk, professionel, visuel design, branding, brands, gennemslagskraft,
2714
page-template-default,page,page-id-2714,page-child,parent-pageid-215,wp-custom-logo,bridge-core-2.4.8,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom

PRODUKTUDVIKLING FOR SOFAKOMPAGNIET //

Sammen med illustratøren My Buemann spurgte Sofakompagniet, om vi ville dekorere og illustrere på en Ditte-sofa som en del af deres markedsføringsstrategi. 

SOFACOMPANY_CENTER-002

PRODUKTUDVIKING FOR SOFACOMPANY

Produktudvikling // Illustration

BineJoMo Studio SofaCompany

SOFA FÆRDIG ILLUSTERET

PRESSEMEDELSE

Her er hvad sofafirmaet skrev: Kunstnere og illustratorer, Bine Jo Morten og My Buemann, har sommeren over tegningen på deres egen Ditte-sofa fra Sofakompagniet. Resultatet er to smukke unikke kunst-sofaer. ”Samarbejdet med Bine og Me er den første del af en række kreative projekter, som vi starter i efteråret / vinteren 2015. Vi valgte at gå i dialog med Bine og My, fordi vi fandt ud af, at de begge skabte utroligt fine universer gennem deres kunst – og heldigvis var de på lægen! Vi støtter de kreative talenter og # DemDerTør gennem en række indsatser, og vi gør det, fordi kunsten er vigtig for os – og fordi vi ved, hvordan det er at være “den lille, der kæmper for sin plads blandt mange andre. 

ECCO SHOP LONDON

NYE HJEM

”Kreativ direktør og ejer, Cathrine Rudolph. Ditte af Bine og Ditte ved My’s nye hjem Fra 15. september kan du se de to smukke Ditte Sofaer LIVE i Sofakompagnys Showroom i Rådhusstræde 1, 1466 København. Men dette er bare et midlertidigt hjem for de to damer. Fra 1. november 2015 leder de efter et nyt hjem. Sofakompagniet opfordrer derfor alle, der (også) elsker sofaerne, til at gå forbi showroom inden 15. oktober. Her er der mulighed for at konkurrere i sofaerne.

SKITSEPROCES

Produktudvikling // Illustration

BineJoMo Studio Sofacompany
BineJoMo Studio SofaCompany
BineJoMo Studio Sofacompany

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.


KONTAKT

BineJoMo Studio Rød prik design studio

  • Bine Jo Mortensen
  • +45 22 32 02 12
  • Hjemmevej 40, 2870 Dyssegård
  • hello@binejomo.com


Instagram


Linkedin-in


Facebook-f


Pinterest


Shopping-basket