GØR DET MULIGT! | BineJoMo Studio
BineJoMo er et multidisciplinært design bureau der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger og hjælp til små og store virksomheder der ønsker gennemslagskraft i nutidens visuelle landskab, både nationalt og internationalt. At skille sig ud skaber vi ved samskabelse og innovationsprocesser, hvorved vi skaber stærke autentiske brands og historier som skærper din virksomheds visuelle budskaber. DIRECTION, GRAFISK DESIGN, VISUEL IDENTITET, LOGO DESIGN, BRANDING, VISUEL KOMMUNIKATION, INDRETNING, KONSULENT, FORRETNINGSUDVIKLING. MM Kontakt BineJoMo på hello@binejomo.com
ART DIRECTION, GRAFISK DESIGN, VISUEL IDENTITET, LOGO DESIGN, BRANDING, VISUEL KOMMUNIKATION, INDRETNING, KONSULENT, FORRETNINGSUDVIKLING
2986
page-template-default,page,page-id-2986,page-child,parent-pageid-215,wp-custom-logo,bridge-core-2.4.8,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom

VISUEL IDENTITET
//
GØR DET MULIGT!

KONSULENT BUREAU

Grafisk design // Forretningsudvikling 

Gør Det Muligt er et moderne kollektiv af 8 selvstændige konsulenter med tilsammen mere end 100 års erfaring med at gøre skoleudvikling mulig. Vi brænder for at virkeliggøre Folkeskolens mange potentialer i tæt samspil med skolens ledelse, fagpersonale og elever. Vi har erfaring for at tænke stort, starte småt og handle hurtigt for at få udvikling til at ske.

KONSULENTBUREAUET GØR DET MULIGT!

Visuel Identitet // Branding

BineJomo - Gør Det Muligt - Konsulent 1

ID-KATALOG

Reflex Film Visitkort

BRANDING // LOGO

Reflex film består af to venner der gerne vil lave film om den verden vi lever i. Fortælle historier om mennesker, deres drømme, håb, fordomme og hvem de er inderst inde. Reflexfilm tager udgangspunkt i nuet og hvordan vi lever sammen. 
Vores mål er at skabe dokumentarfilm der udfordrer seeren. Film der stiller spørgsmålstegn ved vores syn på og fordomme overfor eksempelvis mennesker, verden eller tro.
Vi udfordrer os selv ved hvert projekt for at opnå et æstetisk visuelt udtryk og samtidig bevare historien i fokus.

PLAKATER TIL MESSE STAND // BELLA CENTERET

BINEJOMO LOGO VISUEL IDENTITET Gør Det Muligt PLAKATER
BineJoMO Design visuel identitet konsulent grafisk design logo Gør Det Muligt bord foto

UDVIKLING // UDKAST

BINEJOMO Gør det mulig LOGO KEYHANGER HVID

Skitser som fremvises til Reflex Film efter de har set div skitser mm. Udgangspunktet var at lave en Visuel identitet som ikke var for poleret, ikke for feminin men som viste genspejling, genskin, siluetm råhed, noget med sø eller vandspejl. Derfor er R det gennemgående mens F for Film spejler sig bagud mod logoet. Samtidig er udgangspunktet. 


BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.


KONTAKT

BineJoMo Studio Rød prik design studio

  • Bine Jo Mortensen
  • +45 22 32 02 12
  • Hjemmevej 40, 2870 Dyssegård
  • hello@binejomo.com


Instagram


Linkedin-in


Facebook-f


Pinterest


Shopping-basket