EXPERIMENTARIUM
2720
page-template-default,page,page-id-2720,page-child,parent-pageid-215,bridge-core-2.4.8,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,elementor-default,elementor-kit-1424,elementor-page elementor-page-2720

FORRETNINGSUDVIKLING // INDRETNING FOR EXPERIMENTARIUM

Design og projektledelse af laboratorier til Experimentarium. Experimentarium havde brug for fire forskellige, indbydende og involverende undervisningslokaler, som omfattede to teknologirum, et dissektionsrum og et SOS-rum. Der var ingen specifikke krav, ingen klar undervisningsstrategier eller eksplicitte mål for de fire skolestuer. Så derfor begyndte med brugerinddragelse, co-creation, inddragelse af organiserede medarbejder- og kapitalfondskravene, hvorefter udvikling af selve indretning og design processerne begyndte, håndtering af håndværkere og produktion, indkøb, færdiggørelse og formidling af selve lokalernes brug. Metodisk er jeg inspireret af EDGE designguiden fra American Science Center Exploratorium, Rosan Bosch, Engaging Spaces, Kossmanns bog og bogen The Art of Tinker af Karen Wilkinson. Laboratorierne er nu i fuld funktion og benyttes af begge køn, børn, studerende og som kreative udlejningslokaler til eksterne forretningsudvikling.

EXPERIMENTARIUM

Indretning // Konsultent

IDEATION VÆG TIL OPBEVARING OG INSPIRATION

BineJoMo Experimentarium

EXPERIMENATRIUM 4 RUM

Gennemgang i væggen til  teknologirum

Hul i væggen til kreativ leg med ledninger

Svævende borde

De svævende borde var for at inkludere kroppen når man arbejde – alle bordene kan hægtes ned og eller hægtes op til receptionsborde. Bænken i baggrunden er formet i bløde feminine former og bagvæggen har et mønster fra et teknologi system men ligeledes malet i varme feminine farver da teknologi oftest forbindes med maskulinitet hvilket kan være en af årsagerne til at piger ikke søger mod det naturfaglige felt. 

Gennemsigtighed & interfunktionalitet

Forretningsudvikling // Indretning

BineJoMo Experimentarium
BineJoMo Studio forside - Experimentarium.jpg