AWARD DESIGN
2756
page-template-default,page,page-id-2756,page-child,parent-pageid-215,bridge-core-2.4.8,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,elementor-default,elementor-kit-1424,elementor-page elementor-page-2756

AWARD // STATUETTE DESIGN

Design af Magnetprisen 2015. Prisen blev bestilt af Foreningen for kulturforeningsforeningen KulturErhverv. KulturErhverv har som hovedmål at gøre kulturen til et prioriteret område for vækst i det danske erhvervsliv og at skabe opmærksomhed om de forretningsmuligheder, der findes i kulturlivet i Danmark. KulturErhverv arrangerer en årlig konference, Match 15, hvor alle medlemmer er inviteret, og hvor Magnetprisen tildeles til et specielt samarbejde mellem kultur og industri. I år vandt Ringkøbing-Skjern Biblioteker og JSB-plast. Prisen blev overrakt og overrakt af kulturminister Marianne Jelved. MATCH15 dannede rammen for uddelingen af Magnet Award 2015. Magnetprisen er en anerkendelse af det mest innovative og inspirerende partnerskab mellem kultur og industri. Prisen gives til det partnerskab, der har formået at skabe originalt og unikt indhold til både forbrugere og publikum baseret på parternes overlappende værdier. Udvælgelsen blandt de nominerede overlades til en kompetent jury bestående af fremtrædende erhvervsledere og kulturelle aktører. 

BineJoMo Award Design

STATUETTE FOR KulturErhverv

ArtDirection // 

BINEJOMO DESIGN AWARD

udsnitT

BINEJOMO DESIGN AWARD

ECCO ID-KATALOG

Magnetprisen er KulturErhvervs afviklingen af bæredygtige partnerskaber, og det overordnede formål er at bruge de nominerede og den endelige vinder til at sprede indsigt i, hvordan kultur og forretning kan skabe værdi for hinanden. Som frontfigur for det danske kulturliv inviterede vi derfor Marianne Jelved til at overdrage Magnet Award.

 

BINEJOMO DESIGN AWARD

Udsnit af 3D skåret messing statuette med antik broderibånd for at forene og symbolisere det nye med det gamle erhverv.. 

BINEJOMO DESIGN AWARD

Kulturministeren

Marianne Jelved til at overdrage Magnet Award 2015 til det mest inspirerende cross-over partnerskab mellem en kulturinstitution og en virksomhed. Magnetprisen blev uddelt i samarbejde med Kulturministeriet og Politiken Live.

AWARD DESIGN UDVIKLING

SKITSER 

BineJoMo-Award-Skitse-
BINEJOMO DESIGN AWARD